Fitness

Fit en gezond zijn, we willen het allemaal. Soms is de stap zelf en het volhouden nog het moeilijkst. Toch begint een fit lichaam en een gezonde mindset bij jezelf. Bij de motivatie en een goed plan van aanpak reikt Vitaal en in Balans Fitness jou de juiste tools aan.

Vindt je sporten in een grote Fitness Gym niet prettig of voel je je bekeken? Dan is sporten bij Vitaal en in Balans Fitness wellicht een goede optie voor jou. Vitaal en in Balans Fitness is een kleine studio waar je vaak in alle rust kunt werken aan jouw doel, met of zonder begeleiding.

Wij bieden diverse trainingen op verschillende niveaus. Of je nou 1-op-1 of 1-op-2 begeleiding wilt, liever in groepsverband traint, met bijvoorbeeld familie en vrienden of bedrijfstraining zoekt voor uw onderneming. Bij Vitaal en in Balans ben je aan het juiste adres.

Heb je geen begeleiding (meer) nodig en wil jezelf op het tijdstip dat jou past even trainen, ook dat kan. Bij VItaal en in Balans Fitness heb je zelfs de mogelijkheid om 24/7 te trainen. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op: naar contact.


Vitaal en in Balans Fitness is gevestigd aan Zuideinde 18a in Meppel en maakt onderdeel uit van het pand 'Samen Vooruit'.
 

Vitaal en in Balans Fitness

Lees hier:

Vitaal en in Balans nieuwsbrief

Blijf op de hoogte