Fitness

Fit en gezond zijn, we willen het allemaal. Soms is de stap zelf en het volhouden nog het moeilijkst. Toch begint een fit lichaam en een gezonde mindset bij jezelf. Bij de motivatie en een goed plan van aanpak reikt Vitaal en in Balans Fitness jou de juiste tools aan. Wij bieden diverse trainingen op verschillende niveaus. Of je nou 1-op-1 of 1-op-2 begeleiding wilt, liever in groepsverband traint, met bijvoorbeeld familie en vrienden of bedrijfstraining zoekt voor uw onderneming. Bij Vitaal en in Balans ben je aan het juiste adres.

Heb je geen begeleiding (meer) nodig en wil jezelf op het tijdstip dat jou past even trainen, ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

De trainers van Vitaal en in Balans helpen je gemotiveerd te blijven tijdens de persoonlijke- of groepstraining. Tijdens de trainingen staan de volgende onderdelen centraal:

  • techniek en houding
  • een gevarieerde en plezierige training
  • lifestylecoaching en voedingsadvies


Fitness hoeft niet saai te zijn!

Vooral als je snel zichtbaar vooruitgang boekt. Een gezonder lichaam voel je en het zorgt voor een extra dosis motivatie. Samen met de trainer van Vitaal en in Balans werk je op een leuke maar effectieve manier naar je doelstellingen toe.

Bij Vitaal en in Balans werk je met je eigen lichaam en losse trainingsmaterialen zoals, kettlebells, dumbells, plyoboxen, slamballs, steps enz. Deze manier van trainen heet functioneel trainen en zorgt ervoor dat jouw lichaam het werk doet. De variatie is eindeloos en uitdagend.

De beste manier om erachter te komen wat functioneel trainen precies is, is door het zelf te ervaren. Geen woorden maar daden.
Je kunt een gratis proefles volgen bij Vitaal en in Balans. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op: naar contact.

De Fitness Gym van Vitaal en in Balans is gevestigd aan Zuideinde 18b in Meppel en maakt onderdeel uit van het pand 'Samen Vooruit'.
In dat kader: Ben jezelf Personal Trainer en zou je wel gebruik willen maken van deze gym? Neem dan contact met ons op om eventuele mogelijkheden te bespreken. Samen Vooruit!
 

Vitaal en in Balans Fitness

Lees hier:

Vitaal en in Balans nieuwsbrief

Blijf op de hoogte