Kennismakingsbijeenkomst MINDFULNESS

Vitaal en in Balans zijn, ook MINDFULNESS kan je hierbij helpen.

MINDFULNESS gaat over het bewust aanwezig zijn in het HIER en NU door je AANDACHT te RICHTING op dat wat zich op dit moment afspeelt. Dat kan de ademhaling zijn, of iets anders wat je opmerkt in je lichaam; het kunnen gevoelens of emoties zijn die je op dit moment opvallen; het kunnen (veel of weinig) gedachten zijn; het kan ook informatie zijn die via de zintuigen binnenkomt (horen, ruiken, zien, voelen). Je merkt misschien op dat je het prettig vindt en dat je er meer van wilt; of dat je het onprettig vindt en er bij weg wilt of dat je een (flink) oordeel hebt over wat je tegenkomt.

In de MINDFULNESSTRAINING oefenen we om daar dan toch bij te blijven, het te onderzoeken, zonder er reactief in mee te gaan. Hiermee krijgen we een keuze en vergroten we onze draag- en veerkracht.

Deelname aan de kennismakingsbijeenkomst is GRATIS maar je moet je wel even aanmelden. Dat kan via 0619007043
Het adres is Ademtij, Slingenberg 30, 7944 AN Meppel

 

De 8-weekse training MINDFULNESS zijn op de dinsdagavonden 14, 21, 28 januari; 4, 11, 25 februari; 3 en 10 maart en zijn van 19:30 uur tot 21:30 uur. 
De trainingen worden gegeven bij SamenVooruit, Zuideinde 18A, 7941 GH Meppel.

De training kost € 350, - voor particulieren en € 450, - als je werkgever betaalt. Vraag voor een individuele training naar de mogelijkheden. Bovenstaande bedragen zijn inclusief btw, intake en werkboek. Ik ben VMBN gecertificeerd categorie 1 trainster, hierdoor is vaak (gedeeltelijke) vergoeding van de zorgverzekeraar mogelijk. Informeer hier s.v.p. naar bij je zorgverzekeraar of werkgever (zie ook de zorgwijzer).

Direct inschrijven voor: Kennismakingsbijeenkomst MINDFULNESS

Locatie:
Meppel, Slingenberg 30
Datum en tijd: 10-12-2019 - 19:30

Vitaal en in Balans nieuwsbrief

Blijf op de hoogte