Afvallen en bewegen

U leert wat u eet en hoe u moet bewegen.

Verantwoord afvallen en bewegen met Vitaal en in Balans

Afvallen en bewegen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: van bewegen valt u af en zonder te bewegen zult u niet afvallen. Maar met bewegen alleen zult u uw streefgewicht ook niet bereiken. Om op een gezonde manier af te vallen, moet u uw gehele leefstijl onder de loep nemen.

Afvallen op zich zou niet uw doel moeten zijn. U kunt wel kilo’s kwijtraken, maar als u zich daar ongelukkig of niet gezond bij voelt, haalt dat niet veel uit. Daarom biedt Vitaal en in Balans u in de regio Drenthe en Noordwest-Overijssel een programma van 100 dagen integrale leefstijlcoaching. Daarbij wordt niet alleen gelet op voeding, maar ook op voldoende lichaamsbeweging en het ‘lekker in uw vel zitten’.

Ga mee op supermarktsafari

Weten wat u eet is heel belangrijk, zeker als u af wilt vallen. Dan is een gezonde en uitgebalanceerde voeding essentieel. Tijdens een supermarktsafari leert u individueel of in kleine groepen wat er allemaal wel en niet in de producten zit. U leert hoe u een etiket moet lezen en hoe u kunt komen tot een goede en bewuste keuze van uw voeding.

Sportrusten

Ook sportrusten is een programma van 100 dagen. Slim trainen en veel aandacht voor de ademhaling worden hierbij gecombineerd.

De positieve effecten zijn legio:

  • U bent blijer en slaapt beter.
  • U kunt zich beter concentreren en heeft meer energie.
  • U verhoogt uw basissnelheid bij het hardlopen (sneller lopen bij een lage hartslag).

Wilt u meer weten over afvallen en bewegen? Of wilt u zich inschrijven voor een supermarktsafari of sportrusten? Neem dan contact met ons op via het formulier op de website of door te bellen met 085-2081969.

Vitaal en in Balans nieuwsbrief

Blijf op de hoogte