Energy Control

Ook een goede methode om vermoeidheidsziekten te bestrijden.

Vind de juiste balans voor een gezond leven met de EnergyControl Methode

Met de EnergyControl Methode gaat u op zoek naar balans. Gezond leven begint namelijk bij het vinden van de juiste balans. Balans in sport en beweging, in uw voedingspatroon en in het omgaan met stress. De mate van balans in uw levensstijl uit zich in diverse lichamelijke verschijnselen. Die verschijnselen zijn meetbaar via de EnergyControl Methode. Zo zegt de hartslagvariabiliteit (HRV), die zowel in rust als bij inspanning gemeten wordt, veel over uw fitheid en gezondheid.

Aan de hand van de HRV en andere variabelen, zoals de ademfrequentie, kan Vitaal en in Balans uit het Drentse Zuidwolde voor u schema’s opstellen om uw fitheid en gezondheid te verbeteren. U kunt met deze schama’s gericht gaan trainen én rusten om vooraf gestelde doelen te bereiken.

Die doelen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Het lopen van een marathon zonder de man met de hamer tegen te komen.
  • Een structurele conditieverbetering of gewoonweg fitter willen zijn.
  • Makkelijker afvallen.

Ook bij vermoeidheidsziekten

De EnergyControl Methode is niet alleen voor mensen met doelstellingen op het sportieve vlak. Wij begeleiden met deze methode ook mensen met chronische vermoeidheid (ME of CVS), fibromyalgie (weke-delen-reuma), burn-out en andere vermoeidheidsproblemen en –ziekten.

Wilt u meer informatie over de EnergyControl Methode? Neem dan contact met ons op via het formulier op de website of door te bellen met 085-2081969. Wij brengen u graag weer in conditie.

Vitaal en in Balans nieuwsbrief

Blijf op de hoogte