100 dagen

 

Gewoonten die je hebt aangeleerd en al jaren ‘in je leefsysteem’ zitten kan je meestal niet van de een op de andere dag veranderen. Dat vergt tijd. Volgens de Chinezen duurt het 100 dagen voordat een verandering, een nieuwe gewoonte, is ingesleten.

100 dagen programma's

Het belangrijkste middel dat ‘Vitaal en in Balans’ inzet om mensen weer vitaal te laten worden en in balans te laten komen, zijn de "100 dagen programma’s":

  • 100 dagen Integrale Leefstijlcoaching, waarbij we op een integrale wijze werken aan de vitaliteit en het in balans zijn van mensen.
  • 100 dagen Runningtherapie, die we inzetten om mensen tot een actieve leefstijl te brengen.
    Door veel onderzoek is bewezen dat de behandeling van een depressie en burn-out gericht moet zijn op het in balans brengen van het gevoel en het verstand. Juist door beweging en hardlopen worden lichaamsstoffen aangemaakt die een positieve uitwerking hebben op het herstel.
  • 100 dagen slim hardlopen: In dit programma van 100 dagen combineren we slim hardlopen met rustig ademen. Slim hardlopen doe je door minder kilometers te maken, maar efficiënter te trainen. Rustig ademen doe je met behulp van ademhalingsoefeningen. Hierdoor krijg je o.a. meer energie en kan je beter slapen.

Vitaal en in Balans nieuwsbrief

Blijf op de hoogte