Afvallen en bewegen (ElliptiGo)

Afvallen en bewegen zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Natuurlijk kan je afvallen door het volgen van een dieet. Maar wat wanneer je het dieet hebt afgerond? Vaak vallen mensen dan weer terug in het oude patroon en kom je weer aan, het jojo-effect.
In mijn optiek is het belangrijk om goed en gezond te eten (en ja, hierbij mag best eens een patatje worden gegeten) te combineren met bewegen.
Verantwoord afvallen en bewegen dus.

Door te bewegen word je gezonder, kun je afvallen, er beter gaan uitzien en je gelukkiger voelen. Met bewegen ben je ook stress situaties zo de baas.

Bewegen kan je op verschillende manieren doen. Veel mensen gaan naar de sportschool. Prima! Niets mis mee, doe ik ook. Maar ik hou vooral van buiten sporten. Lekker buiten bezig en mijn hoofd leeg maken. Ja, ook als het regent of koud is. Natuurlijk zie ik daar ook wel eens tegen op, maar als ik dan mijn training heb gedaan en heb gedoucht, voel ik mij weer fit en vol energie.

Ik begeleid mensen op verschillende manieren bij het bewegen. Onder andere door middel van:  Hardlopen, Fietsen en Wandelen. Nieuw in het programma is het bewegen met de ElliptiGo.

Afvallen en bewegen met de ElliptiGo

Het voortbewegen op de ElliptiGo wordt ook Elliptisch fietsen genoemd. Het combineert het beste van hardlopen, fietsen en de crosstrainer. Je kunt hiermee op een leuke en effectieve manier buiten trainen. Het is een low-impact training, waarbij je aan cardiofitness werkt en je gewrichten niet belast. Met de ElliptiGo kan je tot 40% meer calorieën verbruiken dan bij fietsen.

Het 100 dagen programma ‘Afvallen en Bewegen met de ElliptiGo’ bestaat uit o.a.:

  • Voedingsadvies op basis van je huidige voedingspatroon
  • Vijf weegmomenten
  • Bewegingsadvies met 15x trainen met de ElliptiGo

Tevens bestaat de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief vaker gebruik te maken van de ElliptiGo.

De kosten van dit 100-dagen programma bedraagt 395 euro.
Volg je het programma samen met iemand anders, dan krijg je beiden 50 euro korting en betaal je 345 euro.

 

Vitaal en in Balans nieuwsbrief

Blijf op de hoogte