Algemene voorwaarden

De Vitaal en in Balans Fitness Studio is 7 dagen in de week en 24 uur per dag beschikbaar voor leden. Om het sporten in de Fitness Studio voor een iedereen leuk te houden, hebben wij een aantal regels van huishoudelijke aard en algemene voorwaarden opgesteld.

1. Op basis van je afgesloten abonnement en/of strippenkaart kan je gebruik maken van de Vitaal en in Balans Fitness Studio.

2. Wil je een keer iemand meenemen om een keer met je mee te sporten? Dat mag, laat dit wel even van te voren weten aan de eigenaar van de Fitness Studio. 

3.  Houd het hygiënisch!
- Gebruik handdoeken bij het gebruik van fitnessbanken en fitnessmatten.
- Maak toestellen schoon als je deze hebt gebruikt met de middelen die hiervoor aanwezig zijn in de Fitness Studio.

4. Leg het Fitness materiaal weer terug op de plek waar het hoort. Zo houden we de Fitness Studio netjes en veilig voor iedereen.

5. Je mag gebruik maken van de keukenvoorzieningen in de Fitness Studio en je mag hier eten. Laat echter geen rommel achter!

6. Wij maken gebruik van een ruimte in een gehorig pand. Wij houden dan ook rekening met onze (boven)buren. Daarom:
- Vanaf 22:00 uur geen radio meer hard aan in de Fitness Studio.
Wil je sporten met harde muziek, gebruik dan je eigen muziek met oortjes.
- Vanaf 22:00 uur geen gebruik meer maken van de bokszak.

7. Je maakt op en voor eigen risico gebruik van de Fitness Studio.
Vitaal en in Balans kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige persoonlijke schade van welke aard dan ook.

8. Let zelf goed op je persoonlijke spullen. Vitaal en in Balans kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal van jouw eigendommen.

9. De contributie behorende bij het pakket dat je hebt gekozen, betaal je voor of op de eerste van de maand en wordt automatisch geïncasseerd.

12. Vitaal en in Balans houdt zich het recht voor om de regels van huishoudelijke aard, algemene voorwaarden en de openingstijden eenzijdig aan te passen.

13. Vitaal en in Balans Fitness maakt gebruik van Fitmanager. Fitmanager wordt gebruikt aanmeldingen, communicatie en betalingen. Als lid van Vitaal en in Balans Fitness dien je dan ook een account aan te maken in Fitmanager.

Vitaal en in Balans nieuwsbrief

Blijf op de hoogte