Algemene voorwaarden

De Vitaal en in Balans Fitness Studio is 7 dagen in de week en 24 uur per dag beschikbaar voor leden. Om het sporten in de Fitness Studio voor een iedereen leuk te houden, hebben wij een aantal regels van huishoudelijke aard en algemene voorwaarden opgesteld.

1. Op basis van je afgesloten abonnement en/of strippenkaart kan je gebruik maken van de Vitaal en in Balans Fitness Studio.

2. Wil je een keer iemand meenemen om een keer met je mee te sporten? Dat mag, laat dit wel van te voren weten aan de eigenaar van de Fitness Studio. 

3.  Houd het hygiënisch!
- Gebruik handdoeken bij het gebruik van fitnessbanken en fitnessmatten.
- Maak toestellen schoon als je deze hebt gebruikt met de middelen die hiervoor aanwezig zijn in de Fitness Studio.

4. Leg het Fitness materiaal weer terug op de plek waar het hoort. Zo houden we de Fitness Studio netjes en veilig voor iedereen.

5. Eten in de Fitnessruimte is niet toegestaan. Hiervoor kan je gebruik maken van de 'Huiskamer' bij stichting 't Huis. Hier kan je ook koffie en thee verkrijgen en is er de mogelijkheid om te lunchen. Uiteraard

6. Wij maken gebruik van een ruimte in een gehorig pand. Wij houden dan ook rekening met onze (boven)buren. Daarom mag vanaf 22:00 uur de radio in de Fitness Studio niet meer hard aan staat. Wil je sporten met harde muziek, gebruik dan je eigen muziek met oortjes.

7. Je maakt op en voor eigen risico gebruik van de Fitness Studio. Vitaal en in Balans kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige persoonlijke schade van welke aard dan ook.

8. Let zelf goed op je persoonlijke spullen. Vitaal en in Balans kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal van jouw eigendommen.

9. De contributie behorende bij het pakket dat je hebt gekozen, betaal je voor of op de eerste van de maand en wordt automatisch geïncasseerd.

10. Opzeggen. Wij hanteren een opzegtermijn van één maand. het gaat om een kalendermaand. Dit betekent dat je 1 maand voor de einddatum van jouw abonnement jouw abonnement moet opzeggen.
Stel: je abonnement loopt af op 1 juli, dan moet je uiterlijk voor 1 juni jouw abonnement opzeggen.

11. Opschorten. Kan je door omstandiheden een tijdje niet sporten. Dan bestaat de mogelijheid om jouw abonnement eenmalig voor maximaal 3 maanden op te schorten. In speciale gevallen kan hiervan in overleg met de eigenaar worden afgeweken.

12. Vitaal en in Balans houdt zich het recht voor om de regels van huishoudelijke aard, algemene voorwaarden en de openingstijden eenzijdig aan te passen.

13. Vitaal en in Balans Fitness maakt gebruik van Virtuagym. Virtuagym wordt gebruikt voor o.a. aanmeldingen, communicatie en betalingen. Als lid van Vitaal en in Balans Fitness dien je dan ook een account aan te maken in Virtuagym.

Vitaal en in Balans nieuwsbrief

Blijf op de hoogte