Tarieven Integrale leefstijlcoaching

 • Kennismakingsgesprek (vrijblijvend en gratis)
  Tijdsduur: 30 tot 45 minuten.
  Onder het genot van een kop koffie / thee / water en wat lekkers maken we kennis. We bespreken de reden van je komst en wat ik voor jou kan betekenen (of niet). En we kijken of er ‘een klik’ is tussen ons. Want zonder ‘klik’ is het niet mogelijk om tot goede coachsessies te komen en kan ik jou niet goed begeleiden om jou jouw doel te laten bereiken.
 • Intake (€ 145,00)
  Tijdsduur: 90-120 minuten.
  Het intakegesprek wordt gevoerd aan de hand van je persoonlijke intakeboekje.
  Dit intakeboekje bestaat uit een vragenlijst, integrale vitaliteitscheck en een leefstijl- en voedingsanalyse. Aan de hand van het ingevulde intakeboekje bespreken we de gewenste resultaten.
  Tevens vindt tijdens het intakegesprek een lichaamsmeting (zie ‘Weegconsult’) en een rustmeting (zie ‘Rustmeting) plaats.
 • Intake (zonder rustmeting) (€ 95,00)
  Tijdsduur: 75-90 minuten.
 • Coachingsgesprek (€ 75,00)
  Tijdsduur: 60 minuten
  Tijdens het coachingsgesprek ga je aan de slag om je gewenste resultaten te bereiken. Ik begeleid je daarin met de verschillende tools die ik tot mijn beschikking heb.
 • Weegconsult - kort (€ 20,00)
  Tijdsduur: 15 minuten
  Het uitvoeren van een weegconsult vindt plaats met een speciale weegschaal. Deze weegschaal toont niet alleen je gewicht, maar berekent ook o.a. jouw BMI, vetpercentage, spiermassa en visceraal vet. Aan de hand van deze gegevens kan ik jouw proteïnebehoefte berekenen.
  De meetgegevens leg ik vast en stuur ik na elke meting naar jou toe. Wanneer je meerdere metingen bij mij laat doen, krijg je zo een mooi overzicht van jouw voortgang.
 • Weegconsult - uitgebreid (€ 40,00)
  Tijdsduur: 30 minuten
  Soms is er behoefte om n.a.v. het weegconsult nog even van gedachten te wisselen over de voortgang. Dat kan vaak in een kort gesprek.
 • Weegconsult & Voedingsadvies (€ 55,00)
  Tijdsduur: 45-50 minuten
  Voor het voedingsadvies vraag ik je om gedurende een week een 'Eetdagboek' bij te houden. Nadat je deze hebt bijgehouden bespreken wij je 'Eetdagboek' en geef ik je advies. Het advies met suggesties en tips voor aanpassingen in je voedingspatroon stuur ik toe samen met de resultaten van het weegconsult.
 • Rustmeting (€ 65,00).
  Tijdsduur: 45-60 minuten
  Voor een mens is zes keer ademen per minuut in rust voldoende. Echter, veel mensen ademen een stuk sneller. Hierdoor verspil je veel energie en kunnen er verschillende klachten optreden.Tijdens de rustmeting wordt je ademhaling inzichtelijk gemaakt. Je neemt plaats op een stoel en krijgt een band om je middel. Deze band meet je ademfrequentie, je hartslag en het verschil tussen de in- en uitademingstijd. Op basis van deze meetresultaten ontvang je een persoonlijk advies over de juiste ademhaling. Door het doen van de oefeningen neemt je ademfrequentie af en tevens nemen de bijbehorende klachten af. Je kunt de test na een aantal maanden herhalen om te zien welke vorderingen je hebt gemaakt. 
 • 100 dagen coaching traject (495 euro).
  Gewoonten die je hebt aangeleerd en al jaren ‘in je leefsysteem’ zitten kan je meestal niet van de een op de andere dag veranderen. Dat vergt tijd. Volgens de Chinezen duurt het 100 dagen voordat een verandering, een nieuwe gewoonte, is ingesleten.
  Zij hebben daar ook een naam voor bedacht. In 100 dagen een blijvende verandering inzetten noemen ze in China een 'Gong'.
  Wanneer jij bij mij een 100 dagen coaching traject hebt doorlopen en jij hebt je verandering bewerkstelligt, dan slaan we na 100 dagen op de gong en hebben we een viermoment. Want ik vind dat je successen moet vieren.
  Het 100 dagen coaching traject bestaat uit:
  • een intakegesprek
  • vier coachgesprekken (1x in de 3 weken)
  • twee extra weegconsulten (één halverwege en één aan het eind van het traject)
 • 100 dagen coaching traject XL (595 euro).
  Naast het reguliere 100 dagen coaching traject, vinden tijdens dit traject twee rustmetingen plaats. Aan het begin en aan het eind van het traject.
 • Maatwerk (prijs in overleg n.a.v. jouw wensen)
  Heb je andere wensen? In overleg is veel mogelijk.
  Laat mij weten wat je wensen zijn en we maken een programma op maat.

 

Gesprekken en metingen kunnen (meestal) ook plaatsvinden op een locatie van jouw keuze. Hiervoor bereken ik € 0,19 per kilometer voor reiskosten.


Bedrijven: Tarieven op aanvraag.

Vitaal en in Balans nieuwsbrief

Blijf op de hoogte