Tarieven runningtherapie

 • Runningtherapie – Individueel (100 dagen traject – € 1.250,00)
  Tijdsduur: 60 minuten per training met twee trainingen in de week gedurende 14 weken (100 dagen).
  Het traject begint met een intakegesprek. Aan de hand van een vragenlijst, bekijk ik samen met jou hoe je beginsituatie is. Daarnaast bespreken we je doelen / tussendoelen en je motivatie.
  Vervolgens maken we samen een plan op basis van je doelstellingen. Je krijgt advies over schoenen en kleding. Goede hardloopschoenen zijn van essentieel belang om blessures te voorkomen. Juiste kleding zit prettig en verhoogt het plezier tijdens het bewegen.
  Alle sessies loop je samen met mij, je runningtherapeut. Ik luister naar je ademhaling en kijk naar je looptechniek, loophouding en gedrevenheid! 

  Het hardlopen wordt geleidelijk opgebouwd tot een rustige en ontspannen duurloop van een kwartier tot half uur. Een en ander is afhankelijk van jouw conditie bij aanvang van de runningtherapie. De trainingssessies kunnen bestaan uit een bosloop, duurloop, vaartspel of intervaltraining. We beginnen altijd met een warming-up en sluiten af met een cooling-down. Het is de bedoeling dat je 1 keer per week zelfstandig een trainingsloop doet.

  Halverwege de cursus vindt er een tussenevaluatie plaats om te kijken of de (tussen)doelen bijgesteld moeten worden. Aan het eind van de cursus volgt een eindgesprek waarin resultaten, ervaringen en vervolgmogelijkheden worden besproken, bijvoorbeeld:

  • Zelfstandig of samen met anderen 2 tot 3 keer per week hardlopen.
  • Deelnemen aan reguliere loopgroepen of atletiekvereniging in je omgeving
 • Runningtherapie – groep (100 dagen traject – € 350,00)
  Tijdsduur: 60 minuten per training met twee trainingen in de week gedurende 14 weken (100 dagen).
  De inhoud van dit 100 dagen traject is gelijk aan het individuele 100 dagen traject. Met dit verschil dat je niet alleen loopt, maar in een groep (minimaal 4 en maximaal 6 personen). Samen lopen heeft als voordeel dat je elkaar kunt stimuleren en ervaringen kunt uitwisselen.
 • Training Runningtherapie – Individueel (€ 60,00)
  Tijdsduur: 60 minuten
  Geen 100 dagen traject volgen, maar wel individuele training Runningtherapie?
  Ook dat kan!
 • Maatwerk (prijs op aanvraag)
  Heb je andere wensen? In overleg is veel mogelijk.
  Laat mij weten wat je wensen zijn en we maken een programma op maat.

Vitaal en in Balans nieuwsbrief

Blijf op de hoogte