Terug

Supermarktsafari

Weet jij wat je eet?
Kan jij in het oerwoud van producten je weg vinden? Weet jij wat nu echt gezond is en wat kun je beter kunt vermijden?

Het aantal keuzes die je kunt maken rondom het thema voeding zijn enorm. Het begint al met de winkel waar je heen gaat (een van de grote supermarkten, biologische winkel, plaatselijke markt) en dan nog eens de keuze tussen de honderden verschillende producten van hetzelfde op de meterslange schappen.

Welke producten koop je in de supermarkt en zijn deze eigenlijk wel zo gezond? Tegenwoordig staat er op veel productverpakkingen dat ze gezond zijn, hebben ze het "gezonde keuze klavertje" of het "ik kies bewust logo". Helaas zijn deze logo's vaak misleidend en de producten helemaal niet zo gezond. Vaak zijn producten bewerkt en bevatten E-nummers en veel suikers.

Wil jij wel eens boodschappen doen met een persoonlijke coach? Meld je dan aan voor een Supermarktsafari. Een leuke en leerzame Safari voor groepen of individueel.

De Supermarktsafari begint met een korte uitleg en je ontvangt het boekje ‘Wat zit er in uw eten’. Daarna gaan we de Supermarktjungle in. Tijdens de Supermarktsafari leer je hoe je etiketten kunt lezen en waar je op kunt letten, zodat je in het vervolg zelf betere en bewustere keuzes kunt maken in jouw supermarkt.

Regelmatig organiseert ‘Vitaal en in Balans’ een Supermarktsafari. Houd de agenda op de website en facebook in de gaten wanneer en waar de volgende Supermarktsafari plaats vindt.

Wil jij ook een Supermarktsafari maken? Meld je dan aan via het contactformulier

Kosten:
Voor een groep (6-8 personen) bedragen de kosten 25 euro per persoon.
Bij deze kosten zijn inbegrepen:
- Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
- Het boekje ‘Wat zit er in uw eten’ ter waarde van 9,90 euro
- Documentatie, zodat je na afloop thuis nog eens alles rustig kan doorlezen

Tijdsduur: ongeveer 60 minuten

Zelf een afspraak maken kan ook!
Wil je een persoonlijke Safari? Ook dat kan!
Voor een persoonlijke Supermarktsafari in de Supermarkt van jouw keuze bedragen de kosten 75 euro (incl. ontvangst met koffie/thee en wat lekkers en het boekje ‘Wat zit er in uw eten’ ter waarde van 10 euro).
Afhankelijk van de plaats waar jij je Supermarktsafari wilt houden, kunnen er reiskosten worden berekend. Uiteraard hoor je dat van te voren.

Ook kun je een afspraak maken om met jouw eigen groepje vriendinnen / vrienden / collega’s een Supermarktsafari te houden in de Supermarkt van jouw keuze! De kosten van deze Supermarktsafari is afhankelijk van de groepsgrootte.

Vitaal en in Balans nieuwsbrief

Blijf op de hoogte