Hoe zou het voelen?

30-12-2015

Hoe zou het voelen wanneer je de DRUKTE, spanning of STRESS die je voelt kunt omzetten naar meer RUST, meer VRIJHEID, meer aandacht en meer leven?

Hoe zou het voelen om een betere BALANS te ervaren tussen werk en privé?

Hoe zou het voelen wanneer je het jo-jo effect van afvallen kunt doorbreken en kunt omzetten naar een GEZONDE manier van AFVALLEN en op gewicht kunt blijven?

Hoe zou het voelen om niet steeds zo geïrriteerd te reageren, maar EFFECTIEF kunt omgaan met je EMOTIES?Hoe zou het voelen?

Hoe zou het voelen wanneer je ’s avonds niet MOE en LUSTELOOS op de bank ligt, maar nog ENERGIE hebt om wat te ondernemen?

Hoe zou het voelen om lekker ONTSPANNEN te kunnen sporten?

Hoe zou het voelen om niet steeds over alles te PIEKEREN, maar gedachten een plek kunt geven en kunt LOSLATEN?

Hoe zou het voelen om ’s nachts niet urenlang wakker te liggen, maar GOED te kunnen SLAPEN?

Hoe zou het voelen om je DOELEN te kunnen BEHALEN?

Wat ga jij DOEN?
Wil jij van 2016 een VITAAL 2016 maken waarin jij je DOELEN kunt BEHALEN? Meld je aan de voor de Workshop Vit@al!
Ben je iemand die alles al geprobeerd heeft, maar steeds weer terugvalt in oude gewoontes? Meld je aan voor de Workshop Vit@al!

Tijdens de Workshop Vit@al! krijg je informatie over VITALITEIT, de noodzaak van een integrale aanpak, DOELEN STELLEN, energiegevers en energienemers, effectief leren om gaan met emoties, hoe je omgaat met beren op de weg en SPINSELS in je hoofd, VOEDING en het belang van goede eiwitten en koolhydraten, vitamines & mineralen, spijsvertering & stofwisseling, het belang van goede vetten en een gezond hart, bewegen, ASSERTIVITEIT, grenzen stellen, hulp vragen, kwaliteiten, valkuilen en KERNWAARDEN.

De Workshop Vit@al! bestaat uit 12 sessies van 1,5 tot 2 uur en vindt 1x in de twee weken plaats. Tijdens workshop 12 kijken we terug, maken we de totaal balans op en kijken we vooruit: hoe kan je er voor zorgen dat je niet terugvalt in oude gewoontes.
Drie maanden na de laatste workshop vindt er een terugkomsessie plaats. Onder het genot van een gezonde ‘Coach Gourmet’ kijken we hoe je er dan voor staat en hoe je je behaalde resultaten kunt borgen voor de toekomst.

Kosten: Normaal zijn de kosten voor deze workshop € 375,00 euro, maar omdat ik jou mee wil helpen om 2016 goed te starten en je doelen te behalen, bied ik deze workshop nu aan voor slechts € 295,00.

Voor meer informatie over deze workshop, klik HIER, of meld je direct aan!

“Preventief werken aan een gezonde leefstijl is een cadeautje dat je pas later uitpakt”.

Vitaal en in Balans nieuwsbrief

Blijf op de hoogte