Supermarktsafari

01-12-2015

Weet jij wat er in  je eten zit?
Ik wist het niet! Ik ben me er wat in gaan verdiepen en ben aardig geschrokken. Heel veel voeding (of moet ik zeggen vulling) in de supermarkt is kunstmatig en bevatten chemische toevoegingen en  giftige stoffen. Daarnaast zijn fabrikanten ook niet helemaal eerlijk over hun producten en worden we verleid met marketingkreten om toch maar hun ‘gezonde’ product te kopen.

Maar goed, in de supermarkt is ook nog voldoende gezonde(re) voeding te vinden. Het is mogelijk om elke dag (h)eerlijk en gezond te eten. Soms is het voor mij nog wat zoekwerk, maar ik krijg steeds meer ervaring. Ik leer steeds beter ‘te jagen’ en kan dan ook steeds sneller mijn gezonde voeding verzamelen.

Wil jij gezondere keuzes maken?
Als je niet (goed) weet er in je eten zit, ga dan mee op Supermarktsafari. Tijdens de Supermarktsafari leren Dik Zantingh en Esther de Jonge je hoe je etiketten kunt lezen, zodat je tijdens het boodschappen doen beter in staat bent gezondere keuzes te maken.

Ga je mee op Supermarktsafari?
Op maandagavond 14 december 2015 staat om 19:00 uur een Supermarktsafari gepland bij PLUS Van Tongeren in Zuidwolde. Ga je met ons mee op safari?  Meld je dan aan via het contactformulier.

Wil je mee op Supermarktsafari, maar kan je niet op 14 december of wil je graag een Supermarktsafari in een andere supermarkt? Laat het mij weten via het contactformulier. In overleg kijken we naar de mogelijkheden.

Kosten
Deelnemen aan de Supermarktsafari kost € 20,00. Bij deze kosten zijn inbegrepen:
– Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
– Het boekje ‘Wat zit er in uw eten’ ter waarde van € 9,90
– Documentatie, zodat je na afloop thuis nog eens alles rustig kan doorlezen

Supermarktsafari

Vitaal en in Balans nieuwsbrief

Blijf op de hoogte